Társasági jog és cégek jogi képviselete

Több mint 15 éves, gazdasági társaság vezetésében munkajogi, üzletágvezetői, kereskedelmi és adatvédelmi területen töltött gyakorlatom és megszerzett tapasztalatom segítséget nyújt abban, hogy a társaság ügyeinek vitele során ne csupán jogi aspektusban gondolkodjak.

Ez és együttműködő adószakértő és könnyvelő iroda partnereim hozzásegítenek ahhoz, hogy a közös gondolkodás által optimális megoldást találjunk a társaság életében adódó bármilyen jellegű kihívások kezelésére.

A gazdasági társaságok jogi támogatása során mindig az általam képviselt cég érdekeinek megfelelően járok el. Fontos értéknek tartom a konstruktív gondolkodást, mellyel hozzájárulhatok a társaság tevékenységének eredményességéhez, ezáltal a közös célok eléréséhez. Szívesen dolgozom olyan tulajdonosokkal és cégvezetőkkel akik elvárják a proaktivitást, a felelős gondolkodást, ahol előmozdítója lehetek egy cég sikerének.

Főbb tevékenységek:

  1. Cégalapítás/változásbejegyzési eljárásban való közreműködés, a gazdasági társaság alapításához, illetőleg a változások bejegyzéséhez szükséges okiratok szerkesztése, ellenjegyzése és az alapítás során a cégbíróság előtti képviselet ellátása
  2. Jogi támogatás nyújtása a gazdasági társaság működése során, a társaság működéséhez szükséges szabályzatok, belső ügyrendek, jegyzőkönyvek elkészítése illetve jogi véleményezése
  3. Követeléskezelés
  4. FMH (fizetési meghagyásos eljárás) eljárás

Kapcsolat

Új mező