Bemutatkozás

Dr. Kormosói László
Ügyvéd

Üdvözlöm Önt honlapomon!

Ügyvédi tevékenységem elsősorban a családjog, büntetőjog és büntetés-végrehajtási jog, valamint gazdasági társaságok jogi képviseletére szakosodott. Ügyfeleim érdekében elsődlegesen ezen területeken látok el hatékony, gyors, precíz és eredményes jogi képviseletet.

Szakmai életutam:

Jogi tanulmányaimat Szegeden folytattam. Az egyetem elvégzése után a büntetés-végrehajtási szervezeten belüli intézeti beruházásokat irányítottam gazdasági vezető-helyettesként, majd a szoros értelemben vett szakmai osztályok vezetését láttam el (fogvatartási, biztonsági). Közel 15 évig tevékenykedtem gazdasági társaságnál vezetői beosztásokban, mint kereskedelmi igazgató, külső üzletág-vezető, ill. adatvédelemért felelős vezető.

A Magyar Börtönügyi Társaság Humán Szekció Elnökeként 2009 és 2017 között a fogvatartotti reintegrációs és pszichológiai tevékenység koordinációjáért feleltem.
2017-től 3 éven keresztül a Becsületbíróság Tagjaként jártam el.

Ügyvédi tevékenységemet a Budapesti Ügyvédi Kamara tagjaként Dr. Szunyog János ügyvéd Úr mellett kezdtem meg, irodájában elsődlegesen társasági joggal, gazdasági társaságok peres- és peren kívüli képviseletével foglalkoztam. A társasági jogon túl az iroda családjogi ügyeiben is eljártam, továbbá szakmai múltamból adódóan a büntető és büntetés-végrehajtási ügyek ellátása is hozzám tartozott.

Önálló, saját ügyvédi praxisom megindítását követően is ezeken a jogi területeken szolgálom ügyfeleim érdekeit.

2023. szeptember 14-től a Magyar Ügyvédi Kamara vizsgálói feladatait látom el.

Partnereim

Kapcsolat

Új mező